Lamellihirrestä
               höylättyyn hintaan

KOKEMUS HIRSIRAKENTAMISESTA

Samelli lamellihirsisaunat ja -huvilat valmistetaan yli 10 vuoden kokemuksella hirsirakentamisesta. Puun ja sen käyttäytymisen tuntemus ja huomioon ottaminen ovat olennainen osa Samellin korkeaa laatua.

SAMELLI LAMELLIHIRSI

Samelli lamellihirsi valmistetaan uudenaikaisella hirsitekniikalla. Lamellihirsi liimataan höylätystä puutavarasta erittäin korkeassa paineessa puun sydänpuoli ulospäin. Näin lamellihirrestä tulee kestävä ja kaunis katsella.

Suorana pysyvä Samelli lamellihirsi helpottaa myöskin hirsikehikon kasausta ja hirret asettuvat tiiviisti paikoilleen. Näin Samelli hirsihuvilan seinät ja nurkat pysyvät suorina ja tiiviinä vuosikaudet.

NYKYAIKAINEN VALMISTUSTEKNIIKKA

Samelli saunat ja huvilat valmistetaan uusinta CNC-tekniikkaa käyttäen. Automatisoitu valmistuslinja toimii tarkasti ja virheettömästi ja takaa sen, että kaikki osat sopivat tarkasti toisiinsa.
Tästäkin syystä Samellin pystytys- ja asennustyö on helppoa ja vaivatonta.

LAADUKAS JA EDULLINEN SAMELLI

Sinäkin löydät Samelli mallistosta mieleisesi saunan tai huvilan, joka on käytettyjen materiaalien ja valmistuksen suhteen korkealaatuinen, mutta hinnaltaan yllättävän edullinen. Tämän mahdollistaa Samellin perusteellinen suunnittelu niin tilojen käytön kuin myös materiaalin optimoinnin suhteen.


Samelli Hirsihuvilat
Puusepäntie 89
62420 Kortesjärvi
puh. (06) 4880 255
fax. (06) 4880 720
info@samelli.fi